isabel favilla

Isabel Favilla, geboren in Brazilië, studeerde piano, klavecimbel en blokfluit aan de Escole de Música de Brasilia. In 2007 behaalde ze een master in blokfluit aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. In 2012 verwierf ze een master in barokfagot aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. In 2014 won ze met Radio Antiqua de jury- en de publieksprijs van de Göttingen Historical Music Competition. Ze was Artist in Residence aan het Collegio Ghislieri van Pavia (Italië) en het Centre Culturel de Rencontre van Ambronay (Frankrijk).

Isabel speelt in diverse Europese en Zuid-Amerikaanse landen als solist en orkestmusicus met ensembles zoals Concerto d’Amsterdam, La Sfera Armoniosa, Le Concert Bourgeois en Les Muffatti. Ze trad op met onder meer de dirigenten Fabio Bonizzoni, Mike Fentross, Peter van Heyghen, Ryo Terakado, Luis Otávio Santos en Paul Dobrecht. U kunt haar beluisteren in opnamen door Il Complesso Barocco, Collegium Musicum Den Haag, Orquestra Barocca de Juiz de Fora en Les Muffatti.

Van 2010 tot 2013 nam ze als musicus deel aan de Memorabele Momenten Foundation (Amsterdam). Momenteel geeft ze les op blokfluit en barokfagot aan de School for Early Music in Amsterdam

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U