Josje Goudswaard 2014 2016 klPianiste Josje Goudswaard begon op 5-jarige leeftijd met het volgen van pianolessen. Als begeleidend pianiste was zij al vanaf jonge leeftijd werkzaam met diverse klassieke en lichte solisten, koren en musicalensembles.

Op haar 17e werd zij toegelaten aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde onder andere bij Milla Baslawskaja en David Poliakin. Zij studeerde af onder de bezielende leiding van Michael Davidson. Josje volgde verschillende masterclasses liedbegeleiding, onder andere bij Rudolf Jansen en Tan Crone.

Als soliste en begeleidster trad zij op door heel Nederland. Op het witte doek was zij te zien en te horen als soliste en begeleidend pianiste in de kuuroordscène van de voor een Oscar genomineerde film “Nienke”. Josje is een veelgevraagd liedbegeleidster voor verschillende solisten. Voor de concertprogramma's van het Tuschinski Trio schreef zij een groot aantal arrangementen.

Onder het internationale pseudoniem Donna Verdell schrijft Josje pianomuziek, die behalve in Nederland ook in Duitsland, Engeland en Australië wordt uitgegeven door Broekmans & van Poppel. Haar tweede pianobundel "Songs of Summer" is uitgebracht in oktober 2015.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U