Concerten 2019

2019 Orgel en ensembleconcertenVanaf de start van onze stichting in 2004 vinden op woensdag onze goed bezochte wekelijkse lunchpauzeconcerten plaats, waarvoor wij ons trouwe concertpubliek zeer erkentelijk zijn.

De orgel- en inloopconcerten vonden meestal plaats op de vrijdagavond en de zaterdagmiddag of -avond. Het teruglopen van het bezoekersaantal, mede vanwege een veranderende tijdsbesteding in de weekends, was aanleiding voor ons om een nieuwe invulling te geven aan het concertprogramma. Ook uit contacten met onze concertbezoekers en een eerder gehouden enquête bleek behoefte te bestaan aan een aanpassing van het concertaanbod met vooral de vraag naar concerten met meer musici. Om zo goed mogelijk aan die wensen tegemoet te komen is het concertprogramma voor 2019 enigszins aangepast. We hebben ervoor gekozen de concerten in principe op de donderdagavond te laten plaatsvinden. Voor komend jaar zijn dit tien concerten, waarvan vijf ensembleconcerten en vijf orgelconcerten. Naast optredens van professionele musici zal ook ruimte geboden worden aan jong talent. Al onze concerten hebben plaats in de Oude Kerk, Dorpsstraat 59, Zoetermeer. Meer inforrmatie over de concerten vindt u in de agenda op onze website.

 Entreeprijs      Normaal       SCOKZ-donateurs 
 t/m 17 jaar  € 5,00   gratis
 18 jaar en ouder  € 15,00  € 10,00
 65 jaar en ouder  € 10,00  € 7,00

Wij hopen u met het nieuwe concertaanbod in 2019 veel luisterplezier te bieden..

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan in op onze Nieuwsbrief. Geef hiernaast uw naam en e-mailadres op en u krijgt met enige regelmaat onze nieuwsbrief in uw mailbox. Zo mist u niets.

 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U