Foto 2 Pianist Wouter Harbers Fotografie Fred ManschotWouter treedt al sinds zijn tiende op. Op negentienjarige leeftijd dirigeerde hij de Messiah van Händel en in 2011 won hij het EMG-concours in de categorie piano. Hij heeft drie piano-albums uitgebracht, waaronder een opname van het eerste pianoconcert van Chopin. Zijn nieuwste CD met o.a. muziek van Einaudi komt in september uit.

Wouter speelde drie keer live op Radio 4 en heeft een uitgebreide concertervaring: in 2017 stond hij ruim 100 keer op de planken. Wouter gaf drie concerten in een vol theater Figi, trad vijf keer op in Spanje en speelt jaarlijks goedbezochte concerten in de Sint-Janskerk in Gouda. Ook heeft hij zijn eigen concertseries in de Broedergemeente en het Torenlaan Theater in Zeist.

In 2015 volgde Wouter een masterclass van Wibi Soerjadi, bij wie hij twee keer thuis mocht optreden. In 2018 nam hij deel aan de mastercourse van het Internationaal Liedfestival Zeist. Daar werd hij samen met bariton Rutger van Oeveren gecoacht door de internationaal bekende musici Elly Ameling en Julius Drake. Dat inspireerde Wouter om zich te specialiseren in de liedbegeleiding.

(foto: Fred Manschot)

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U