Sara Gutiérrez Redondo 2018 klSara studeerde piano aan het conservatorium in haar geboortestad Valladolid. Zij behaalde haar Bachelor aan het Muziek College van Baskenland "Musikene" in de klas van Marta Zabaleta en Miguel Borges, gespecialiseerd in kamermuziek bij Josep Colom. In 2013 haalde ze haar Master met hoge cijfers onder begeleiding van Stephane de May bij Codarts, Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Daarna blijft ze haar carrière ontwikkelen bij Professor Matti Raekkalio in Hannover.

Ze is bekroond met eerste prijzen in piano- en kamermuziekwedstrijden en kreeg de steun van de "Fundación Municipal de Cultura" in Valladolid, de bank Caja Burgos en de Nederlandse overheid.

Sara geeft recitals op locaties in Spanje, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Portugal en Tsjechië. Ze heeft aan belangrijke festivals deelgenomen, zoals "Las noches del Olivar" in Madrid, "Martes musicales" in Vitoria, Operadagen in Rotterdam, Piano Duo Festival in Amsterdam, Santander International Muziekfestival, Gergiev-festival in Rotterdam, Kamermuziekfestival in Den Haag, Zomerfestival in Burgos en het hedendaagse muziekfestival in Valladolid.

Ze heeft meerdere malen opgetreden als solist bij Codarts Symphony Orkest onder leiding van dirigent Hans Leenders in De Doelen in Rotterdam en in Middelburg. In Valladolid trad zij op met het JOUVA Orchestra.

Sara is een enthousiaste kamermusicus en vormt het viool- en pianoduo Delibes Duo met haar zus, violist Esther Gutiérrez, en het Gutiérrez-Mosquera Piano Duo met pianist Federico Mosquera.

Momenteel (2018) combineert ze haar concertactiviteit met lesgeven bij Codarts in Rotterdam.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U