Joukeline Sizoo 2015-12Joukeline Sizoo (1988) begon op 10-jarige leeftijd met harplessen bij Machteld Kerkmeester aan de muziekschool te Bergschenhoek. Hierna volgde zij privélessen bij Carla Bos. Ze zette haar harpstudie voort aan het Rotterdams conservatorium bij Saskia Kingma, waar zij in 2011 haar Bachelor opleiding afsloot. Haar Master diploma behaalde zij in 2013 aan hetzelfde conservatorium.
Ze heeft lessen en masterclasses gevolgd bij onder andere Petra van der Heide, Edward Witsenburg, Rosetty de Ruiter, Sandrine Chatron, Charlotte Sprenkels en Edmar Castañeda. 

Joukeline is als harpiste actief in de kamermuziek. In 2013 werd zij met haar fluit-harp duo Ivoire uitgenodigd om te spelen op het Kamermuziekfestival Den Haag. Ook heeft ze met dit duo een concertreis gemaakt naar Schotland en is het duo live te horen geweest op Radio 4. 

In 2012 is Joukeline aangenomen bij de Rotterdam Philharmonic Codarts Academy, de orkestacademie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zij heeft geremplaceerd in orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, HET Symfonieorkest , het Noord Nederlands Orkest en het Orquesta Filarmónica de Santiago. 

Joukeline heeft meegewerkt aan cd – en radio-opnames van onder andere het Orkest van het Oosten/HET Symfonieorkest en sopraan Tania Kross.

 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U