Het kamermuziek ensemble Gesto Antico wordt geprezen om zijn eigen levendige, oprechte en spontane speelwijze. De musici verkennen voortdurend de verbinding tussen henzelf en het publiek; het is deze verbinding die live concerten zo uniek maakt.

De kern van het ensemble bestaat uit drie musici: violiste Judith Verona, violiste en altvioliste Femke Huizinga en Robert Smith, cellist. Ze delen hun passie voor de klank van darmsnaren en zijn gespecialiseerd in uitvoeringen op historische instrumenten.

De groep is veelzijdig en speelt muziek uit de baroktijd tot en met vroeg romantisch repertoire. Ze passen hun kennis van de historische uitvoeringspraktijk toe om zo tot concerten te komen die de hedendaagse luisteraar raken.

Hoogtepunten van afgelopen concerten
2014 Leidse Hofjesconcerten; 2013 International Young Artist Presenation 2013- Antwerpen (België); 2012 Museum Vleeshuis Antwerpen (België); 2012 Fabulous Fringe concertst in Festival Oude Muziek Utrecht; 2012 ‘Spotlight on Young Artists’ concertseries in Festival de Saintes (Frankrijk); 2011 Fringe concerts Festival Oude Muziek Utrecht; 

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U