Erwin Weerstra kl 2015-09

Erwin Rommert Weerstra behaalde in 2009 het Bachelor Diploma Piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en in 2011 cum-laude het Masterdiploma Klassiek Solo Piano. Daarna reisde hij door Europa en volgde de laatste 4 jaar tal van masterclasses bij gerenommeerde musici. Dankbaar kijkt hij terug op de inspirerende lessen van Paul Badura-Skoda, Boris Berman, Pierre Reach, Juan Lago, Luiz de Moura Castro, Vladik Bronevetzky, Cyprien Katsaris, Edith Fisher, Ralph van Raat, Håkon Austbø, Geoffrey Douglas Madge en last but not least Mikhail Petukhov.

Deze intense periode waarin Erwin met gerenommeerde musici heeft mogen samenwerken kenmerkt zich door een groeiende intensiteit en virtuositeit. Bij herhaling spreken anderen over zijn grote virtuositeit en kwalificeren zij Erwin in muzikaal opzicht als een excellerend pianist.

De concerten die hij gaf, zijn zonder uitzondering zeer enthousiast ontvangen met staande ovaties!

In 2015 is Erwin lid geworden van de “Young Piano Masters” Society (YPM). Dit project is opgezet door bariton Ronald Willemsen en pianist/pianopedagoog Geoffrey Madge. Het doel van de YPM is om jonge, veelbelovende pianisten die in het bezit zijn van een master-diploma, te ondersteunen bij het opbouwen van hun carrière.

Ook is Erwin lid geworden van de Société des Musiciens Extraordinaires, een organisatie die zich inzet voor het stimuleren van moderne muziek.

Afgelopen september ontving Erwin de eervolle uitnodiging van Mikhail Petukhov, professor aan het Tchaikovsky Staats Conservatorium te Moskou, om in december 2015 in Moskou een solo-recital te geven.

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U