2004 - 2019

15 jaar Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer

Op 22 november 2019 was het precies 15 jaar geleden dat Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer officieel werd opgericht, met destijds bestuursvoorzitter Lukas Romein en muzikaal adviseur Ronald de Jong als belangrijke initiatiefnemers.

De stichting begon in 2004 op kleine schaal met het organiseren van concerten met klassieke muziek door professionele musici in de sfeervolle Oude Kerk in Zoetermeer, een spannend begin.

In de loop der jaren zagen we de bezoekersaantallen steeds verder toenemen, een teken dat de concerten meer en meer gewaardeerd werden, en het publiek werd (en wordt) aangesproken door het gevarieerde repertoire en het hoge niveau van de vele musici die we mochten verwelkomen. Dit groeiproces zet zich ook dit jaar verder voort.

In alle bescheidenheid mogen we zeggen dat met name de wekelijkse goedbezochte Lunchpauzeconcerten zijn uitgegroeid tot een bekende en geliefde culturele activiteit in Zoetermeer, wat veel voldoening en trots geeft bij alle betrokkenen.

Wij willen alle musici die tot dusver in onze concerten speelden heel hartelijk danken voor hun professionele inzet.

Dank aan al het publiek dat we mochten ontvangen, uw enthousiasme zorgt er mede voor dat de musici graag in de Zoetermeerse Oude Kerk komen spelen. Uw aandacht en ondersteuning zijn onmisbaar voor onze concerten!

Ook een speciaal woord van dank aan onze trouwe sponsoren, donateurs en vrijwilligers, die onze activiteiten mogelijk maken.

Op een later tijdstip zullen we een passende activiteit organiseren om extra aandacht te geven aan ons lustrum.

Wij kijken met plezier vooruit naar de komende periode waarin eind februari aanstaande De Herberg, de nieuwbouw aan de Oude Kerk, beschikbaar zal komen en ons nieuwe mogelijkheden gaat bieden voor het organiseren van muzikale activiteiten!

Via de concertagenda op onze website kunt u uw favoriete concerten uitkiezen. Het laatste nieuws ontvangt u als u zich inschrijft voor onze Nieuwsbrief (zie kolom rechts).

Onze stichting, al vanaf 2004 organisator van deze concerten, werkt met enthousiaste vrijwilligers, op artistiek en muzikaal gebied bijgestaan door haar adviseur Ronald de Jong. Wilt u ook als vrijwilliger uw steentje bijdragen? Laat het ons weten via het contactformulier

Voor de organisatie van haar concerten is de stichting financieel afhankelijk van subsidies, sponsors en donateurs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot financiële steun van de stichting, klik dan hier.

Graag tot ziens bij onze concerten!
Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer

 

Muziek DGJO logo kl kader

Onze laatste Nieuwsbrief ▼

Volg ons op Facebook

Logo Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief

Webdesign en Webapplicatie ontwikkeld door Edit4U